Dette er Contently.no

Contently er Norges første portal for rask og smertefri bestilling av UGC-videoer - produsert av kvalitetssikrede produsenter som vet hvordan man lager UGC-videoer der konvertering og engasjement står i fokus.

Brukere er lei tradisjonelle og selgende annonser. UGC fungerer i dagens marked fordi det skiller seg ut ved at det gjenspeiler organisk innhold. Dette får dine annonser til å virke mer autentiske og du får økt tillit fra målgruppen. 

Har du spørsmål om UGC?

Hvorfor Contently?

Etter flere års erfaring fra reklamebransjen har vi selv opplevd hvor tidkrevende og tungvint det kan være å få tak i UGC-innhold.

Ofte brukes det mange unødvendig timer på å finne den riktige produsenten, og som regel er videoene av lav kvalitet. Alternativt kan man betale en influenser, men dette koster en formue og er lite bærekraftig i lengden.

Undersøkelser har samtidig vist at UGC-innhold presterer opptil 3x så bra som innhold fra en profesjonell og kjent influenser.

Contently ble etablert for å løse dette problemet internt, men har siden vokst til en plattform der både nettbutikker og byråer i hele Norge bestiller UGC til sine kampanjer. Gjennom vårt efarne team av innholdsprodusenter, finner vi den perfekte produsenten som både engasjerer og konverterer din målgruppe. 

Hvem står bak Contently?

Thomas Amundsen

Daglig leder


Thomas har gjennom årene bygget opp Adsfunnels, og har skalert flere nettbutikker til millioner i månedlig omsetning ved hjelp av salgstrakter og UGC. 

Kenneth Lorentzen

Head of Creators


Kenneth Lorentzen står bak Mer av Oslo og var Head of Growth i Spond da sportsappen vokste fra 0 til 150.000 brukere i Norge.